NK Kempo Fighting November 2015 groot succes

 

Zondag 15 november 2015 zijn we met een groot team, 22 deelnemers, vertrokken naar Arnhem, waar het NK Kempo Fighting werd gehouden. Ook ditmaal was de locatie ‘Sporthal Valkenhuizen’ en werd de organisatie verzorgd door ‘Kempo Instituut Hartman.

Onze deelnemers zijn begeleid door ons coach-team bestaande uit Gijs Lijnsvelt, Bertie Essink, Stefan Brouwer, Elly Steenbergen, Peter Steenbergen en Harry Preuter. Harry moest zijn tijd echter grotendeels invullen als EHBO-er omdat de medische staf slechts 1 persoon had en dat is voor 5 velden veel te weinig.

Wim en Anita Lobeek hebben zich de gehele dag als tafeljurylid ingezet. Aldi Preuter vervulde de rol van fotograaf en verleende overal hand- en spandiensten.

Vooraf bij de weging was er nog wel enige hectiek omdat Thijs zijn kempopak vergeten was.

De wedstrijden begonnen op tijd en er werd gestart met het semi-contact afvalsysteem. Dit leverde soms verwarrende situaties op omdat soms 2x achter elkaar gevochten moest worden. Dit werd veroorzaakt doordat er in veel poules in de 1e ronde vrijstellingen waren.

Lees meer...

Erkenning als leerbedrijf

Per 27-10-2015 is Kwoon Dat Mor door de Samenwerkingssorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend als leerbedrijf.
Concreet betekent dit dat vanuit diverse schoolopleidingen (sport) een stage bij Kwoon Dat Mor erkend wordt.
De erkenning is afgegeven voor de navolgende opleidingsniveaus:

NK Kempo Fighting Maart 2015 groot succes

 

Zondag 1 maart is er door kemposchool Kwoon Dat Mor met 24 leden deelgenomen aan het NK Kempo Fighting in Arnhem. Op dit NK werden er wedstrijden gehouden in het tweegevecht op basis van semi-contact en het full-contact. In beide disciplines waren onze leden vertegenwoordigd. Het wedstrijdsysteem was dit jaar voor het eerst op basis van afvalsysteem, dus als je verliest is er geen herkansing. Maar liefst 14 bekers/medailles zijn er gewonnen (6x goud / 4 x zilver / 4x brons).

 

Lees meer...

4 NK-titels tijdens NK Kempo Traditional

NK Wedstrijdteam Kwoon Dat Mor (op de foto ontbreekt Luuk te Plate).

 

Zondag 11 januari is door 19 leden deelgenomen aan het NK Kempo Traditional in Doetinchem. Het was lekker dichtbij en er waren veel ouders meegekomen als supporter. De sporthal was erg warm en de lucht droog. Op dit NK werden wedstrijden gehouden in het uitvoeren van kata’s, de zogenaamde schijngevechten tegen denkbeeldige tegenstanders. De leden namen deel aan de disciplines ongewapende en gewapende kata en in het onderdeel team kata.
Er werd gestreden in verschillende leeftijdsklassen. Maar liefst 22 prijzen werden in de wacht gesleept.

4 x Goud en Nederlands Kampioen 2015:

Bryan te Nahuis 1e plaats wapenvorm
Thorvald oude Egbrink 1e plaats vuistvorm
Amy te Nahuis 1e plaats vuistvorm
Elly Steenbergen 1e plaats vuistvorm

Lees meer...

Geen evenementen
Augustus 2018
M D W D V Z Z
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2